Over Maurice

test

Maurice Wolters is bewegingswetenschapper en MfN Registermediator. Maurice werkte onder meer bij de gemeente Rotterdam en sportkoepel NOC*NSF. Als zelfstandige heeft hij voor vele landelijke sportbonden en lokale overheden gewerkt. Zijn kracht is zijn brede kennis en interesse en is snel inzetbaar/ingewerkt. Geen standaard aanpak maar samen met de klant op maat vanuit de praktijk werken aan duurzame oplossingen. Die brede kijk en integrale aanpak is tijdens zijn studie ontstaan, waar vanuit vele invalshoeken het menselijk bewegen werd geanalyseerd. Ook zijn recente opleiding tot MfN Registermediator draagt bij aan die brede kijk en aanpak.

Maurice is empathisch, nieuwsgierig naar de andere, een goede gesprekspartner en luisteraar en (ver)oordeelt niet. Maurice weet vooral mensen en partijen te (ver)binden. Een rode draad is zijn sportieve leefstijl en motto: mens sana in corpore sano (citaat Romeinse dichter Juvenalis, Satire X). Een sportman in hart en nieren die de verbinding legt tussen top- en breedtesport en wat mensen samen beweegt. Voor een sportieve activiteit maakt hij graag tijd vrij!

Met zijn levens- en werkervaring, op maat aanpak, een goed ontwikkeld analytisch en empathisch vermogen, bent u verzekerd van een prima adviseur, proces-/projectbegeleider en mediator of (conflict-)bemiddelaar. Maurice zet zich belangeloos in als sportbestuurder en buurtbemiddelaar.

Nieuwsgierig? Klik hier voor zijn CV of neem contact met hem op: +31 (0)654294523.